Válasszon 8500 féle tapétáinkból, Magyarország elsőszámú tapéta készletéből a tapétacenter kínálatából!
Vissza a kezdőlapra! d-c-fix deco d-c-fix glass d-c-fix wall miért ajánljuk? még mire használható? hogyan ragasszuk fel? méret és ár TapétaCentrum
15 év
A tapétázás élvonalában.

Aktuális öntapadós tapéta katalógusok

Töltse le elektronikus prospektusainkat!

Figyelem: A letöltéshez szélessávú internet hozzáférés szükséges!
Megrendelésénél, kérjük a cikkszámot megadni szíveskedjék. Köszönjük!

Megrendelés e-mailen:
tapeta@tapetacentrum.hu

1 . D-C-FIX
d-c-fix deco/glass 2015
 
2 . Alkor
Alkor 2015
 
3 . Gekko-fix
Gekko-fix 2015
     
     
Öntapadóstapéta, fólia Certificate
Certification DIN EN ISO 9001:2000
   
Öntapadóstapéta, fólia Certificate
Certification ISO 14001

 

d-c-fix wall öntapadós tapéta

 

Kedves Vásárlóink!

Megnyitottuk öntapadós tapéta, fólia, falmatrica webáruházunkat.
Az alábbi linkre vagy bannerre kattintva juthatnak el az öntapadós webáruházba és vásárlohatják meg a kiválasztott öntapadós terméket.

www.ontapados-tapeta.com

öntapadós tapéta, fólia webáruház


Csempematricák:
Öntapadós tapéta Szeretne egy kis színt vinni a fürdőszobába? Az általunk forgalmazott csempematricákkal gyorsan, szinte teljesen új burkolatot és stílust adhat fürdőjének. Egyszerűen csak fel kell ragasztania az ízlésének megfelelő matricát a kívánt csempefelületre és az eredmény azonnal látható lesz. A csempematricákat 14,6 x 14,6 cm-es nagyságban, a legkülönfélébb színekben és mintákban (pl.: mozaik, konyha-, virágmintás) forgalmazzuk annak érdekében, hogy Ön ki tudja választani a berendezésének és elképzeléseinek megfelelőt. Ha ennél merészebb szeretne lenni, választhatja a legújabb trend szerinti metál színeket, amely biztosan felhívja a figyelmet fürdőszobája egyedi kialakítására. A csempematricák kitűnően felhasználhatóak a sérült vagy elrepedt csempék hibájának elfedésére is, tisztítása a csempefelülettel azonos módon a szokásos tisztítószerekkel lehetséges.


Öntapadós bordűrök:
Öntapadós tapéta Hasonlóan a csempematricához egyszerűen csak eltávolítjuk a fedőcsíkot, és görgetve felragasztjuk a kívánt felületre. Kitűnően fel tudjuk dobni a régen felrakott tapétát vagy festett falat a lakásban, illetve mintájától függően a lakás más részein is (konyha, fürdő) használhatjuk dekorelemként különböző felületekre.

 

 

 

Csempemintás vinyl falburkoló:
Öntapadós tapétaA lakás bármely részén, ahol nem szeretnénk hosszadalmasabb falburkolásba, csempézésbe kezdeni, azonban mégis lemosható, vízálló felületre van szükségünk, kitűnően használható az általunk forgalmazott Ceramics falburkoló. Egyszerűen csak tapétaragasztó vagy diszperziós ragasztó segítségével a tekercset folyamatosan görgetve ragasszuk fel. Eltávolítása is roppant egyszerű, csak lehúzzuk a falról fent hagyva a hátsó papír réteget, amely kitűnő alapjául szolgál majd a következő tapétázásnak.

 

 

Látogassa meg az alábbi weboldalainkat és válasszon igényeinek megfelelő tapétát:

Újpesti boltunk
Luxus tapéta
Gyermek tapáta 


www.tapetacentrum.hu